Цени и Доставка

В Детска Кухня "Лакомник" имаме два вида цени - седмични и месечни:

  • Седмичните такси са създадени за първоначален пробен период, в който да опитате храната и да се уверите, че детето Ви ще се храни успешно.
  • Месечните такси са по-удобни, защото позволяват оптимизиране на заявките и не се налага да потвърждавате всяка седмица желанието за доставка.

Едно меню включва 3 порции – супа, ядене и десерт, всяка по 220 грама. По желание е възможно да си поръчате допълнително към менюто за деня още 1 или 2 порции от предлаганите, всяка на цена - 3,00лв.


Децата са разделени в 2 групи, спрямо възрастта си:
- I група - от 1 година до 1,5 година;
- II група - от 1,5 до 3 години.
Храната в различните групи е с различна консистенция и вид, съобразен с възрастта на малките палавници. Цената на менюто е една за двете групи.

 

Цената на алергичното меню е същата, като тази на менюто с нормален хранителен режим.

 

Кухнята предлага и меню за деца от 3 до 7 години. То е същото като бебешкото по наименование, но се различава с това, че храната е овкусена, с по-едра консистенция и се приготвя по рецепти от Одобрения Рецептурник за деца от 3 до 7 години.


Храната се доставя до дома в еднократни за употреба PVC опаковки за улеснение на клиентките ни.

 

Часът на доставка до дома е между 10.00 и 12.30 часа на обяд. В зависимост от района, в който живеете, ще направим свой график и ще имате определен приблизителен час. В рамките на половин час, ще е необходимо да изчакате нашия куриер с доставката.

 

Детска Кухня "Лакомник" извършва доставки и в районите на: "Златни Пясъци", "Св.Константин и Елена", "Траката", "Евсиновград", "Журналист", кв."Виница" срещу допълнително заплащане.          За повече информация, моля свържете се с нас!

 

Нови цени на храна с доставка от 13.03.23г.:


  • Седмични цени от понеделник до петък – 42,50 лв.
  • Месечни цени от понеделник до петък – 161,50 лв.
  • Цена на обедно меню за 1 ден с доставка - 8,50 лв.Нови цени на храна от 13.03.23г., получена в магазина на ул. "Н. Цанов", 13:


  • Седмични цени - от понеделник до петък - 32,50лв.
  • Месечни цени от понеделник до петък - 123,50лв.
  • Цена на обедно меню за 1 ден от кухнята - 6,50лв. 

 

 

 

 

 

 

 
Детска кухня Лакомник - уеб сайт от beweb.bg